
Οι ανεμοθύελλες που χτύπησαν την Ευρώπη στις αρχές της χρονιάς αναμένεται να πλήξουν τα Λειτουργικά Κέρδη της Allianz Re το 2009, δήλωσε ο CEO της Εταιρείας Clemens von Weichs, τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολο φέτος η Εταιρεία να προσεγγίσει τα αποτελέσματα του 2008.
Το 80% των δραστηριοτήτων της Allianz Re αφορά την κάλυψη Αντασφαλιστικών Κινδύνων της μητρικής Allianz. To 2008 είχε παρουσιάσει Λειτουργικά Κέρδη 495 εκατ. ευρώ σε μεικτά Ασφάλιστρα 3,8 δισ. Φέτος η Εταιρεία αναμένει τα Ασφάλιστρα να φτάσουν τα 3,9-4 δισ. ευρώ, ενώ μέχρι το 2011 στόχος είναι η αύξηση 10% στα Μεικτά Ασφάλιστρα και τα Λειτουργικά Κέρδη, σε σχέση πάντα με τα νούμερα της διετίας 2006-2008.
«Προτεραιότητά μας είναι να προστατεύουμε τον Όμιλο της Allianz – όχι η Ανάπτυξη με οποιοδήποτε κόστος», σημείωσε ο von Weichs, προσθέτοντας ότι η η Allianz Re είναι η όγδοη μεγαλύτερη Αντασφαλιστική Εταιρεία στον κόσμο σε σχέση με τα Ασφάλιστρα.
Σχόλια

Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Βασικός ο ρόλος των ασφαλιστικών στην Ένωση Αποταμιεύσεων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

+15.000 επιχειρηματικές αφερεγγυότητες διεθνώς το 2026-2027

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα

Allianz: Σημαντική αύξηση στις ευθύνες στελεχών που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια

Η νέα Allianz μιλά τη “γλώσσα” της ελληνικής αγοράς


















