«Ενισχύσαμε για 5η συνεχή χρονιά τα δυνατά μας σημεία κερδίζοντας μερίδιο αγοράς σε όλους τους κλάδους. Πιστεύουμε ότι η πορεία μας σήμερα είναι εξαιρετική και μας επιτρέπει, στις σημερινές συνθήκες, να μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ο πλέον αξιόπιστος οργανισμός».
Τα παραπάνω τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος Πέτρος Παπανικολάου με την ευκαιρία της Ετήσιας Εκδήλωσης για το Διοικητικό Προσωπικό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο Νάσιουτζικ, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη θετική εξέλιξη των μεγεθών της εταιρείας και ειδικότερα την αύξηση παραγωγής κατά 13,1%,, στα 217,3 εκατ. ευρώ, που προήλθε από άνοδο των Γενικών Ασφαλειών κατά 19,2% και των δραστηριοτήτων του κλάδου Ζωής κατά 8,4%.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από τις ετήσιες έρευνες «Αξιολόγηση Παρεχόμενων Υπηρεσιών από πελάτες, αλλά και το Δίκτυο Πωλήσεων», τονίζοντας ότι «στο μεγαλύτερο εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε η εικόνα μας είναι ιδιαίτερα θετική, γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη συνέπειά μας στην υποστήριξη των ασφαλισμένων για το 2009».
«Δίνουμε και το 2010 έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη μας, επενδύουμε σε υποδομές στοχεύοντας στην υπέρβαση των στόχων μας για κερδοφόρο ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων μας, ακολουθώντας τον προσωπικό μας κώδικα συμπεριφοράς και τις αξίες μας», επεσήμανε ο κ. Παπανικολάου. Κλείνοντας την ομιλία του, έστειλε ένα βασικό μήνυμα: «Διανύουμε μια σκυταλοδρομία που δεν έχει τερματισμό και ανταλλάσσουμε τη σκυτάλη μεταξύ μας για να μπορέσουμε κάθε φορά να τρέξουμε μια καινούργια διαδρομή πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά».
Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η προβολή δηλώσεων του ανθρώπινου δυναμικού σε σχετική ερώτηση για το «πώς οραματίζονται την Allianz Ελλάδος τα επόμενα χρόνια», οι οποίες στάθηκαν αφορμή για να αναδείξουν τους ισχυρούς δεσμούς με την εταιρεία και την αξία της προσφοράς όλων στην ανάπτυξη της Allianz.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης 20 τυχεροί εργαζόμενοι κέρδισαν, έπειτα από κλήρωση, το πρωτοχρονιάτικο δώρο της εταιρείας, ενώ το φλουρί της πίτας έπεσε στην εταιρεία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Delta & Brokers: Ταξίδι επιβράβευσης στην Κίνα
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: Ταξίδι επιβράβευσης για 80 συνεργάτες
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz

Διακοπή εργασιών: Ξεπερνά τις 850.000 ευρώ η μέση απαίτηση αποζημίωσης

Ποιες είναι οι 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές στην Ευρώπη

Ο Ersin Pak CEO στην Allianz Ελλάδος

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος


















