
Ο ΠΣΣΑΣ διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα στις 17/1/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ και με τίτλο «Connecting LEADERS».
Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Phillip C.Richards, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμό που ειδικεύεται σε εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση από διακεκριμένους Συντονιστές με μακροχρόνια συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA για θέματα που αφορούν όλο το εύρος του management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα εντάσσεται στο πλάνο ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας του ΠΣΣΑΣ με την GAMA International η οποία ξεκίνησε το 2013 με την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης “ Ο Συντονιστής – Back to Basics ” και ελπίζουμε να αποτελέσει ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο για όσους στελεχώνουν, επιλέγουν καθοδηγούν και διοικούν Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
Ο Σύνδεσμός μας, με την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου , επιτυχημένου Συντονιστή και διακεκριμένου μέλους της GAMA σχεδιάζει την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με την GAMA International με στόχο την παροχή στον Έλληνα Συντονιστή γνώσης και εμπειρίας από την παγκόσμια Ασφαλιστική Αγορά.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΕΑ και με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – χορηγών.
Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Ενημέρωση για το κόστος συμμετοχής αλλά και την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου μας (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου).
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τους ΠΣΑΣ, ΕΙΑΣ και ΕΕΑ

ΦΕΚ: Απευθείας διαβίβαση του Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης και της Βεβαίωσης Επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα μητρώα των Επιμελητηρίων

Χριστουγεννιάτικη “αγκαλιά” του ΕΕΑ σε κοινωνικές δομές

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ θα είναι δίπλα στο έργο της ΕΣΑΠΕ

Ειλικρινής διάλογος και λύση στα προβλήματα των αγροτών








