Το βιβλίο του Δημήτρη Πάτρα με τίτλο: «Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου» που κυκλοφόρησε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), επανεκδόθηκε σε μια αναθεωρημένη έκδοση και είναι διαθέσιμο. Ο Δημήτρης Πάτρας, είναι γνωστό στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς, εργάστηκε για χρόνια στην Interamerican και τώρα είναι Αναπληρωτής Διευθυντής στον Κλάδο Αυτοκινήτων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Είναι επίσης τακτικός συνεργάτης-Εισηγητής του ΕΙΑΣ
Η νέα αυτή έκδοση αποτελεί έναν πολύτιμο Οδηγό κυρίως για τους εργαζόμενους στην Ανάληψη Κινδύνων και στις Ζημίες του Κλάδου Αυτοκινήτου καθώς και εργαλείο καθημερινής πρακτικής για τους Ασφαλιστικούς και Τραπεζικούς Διαμεσολαβητές, τους Διακανονιστές και τους Πραγματογνώμονες του Κλάδου.
To κόστος κάθε αντιτύπου είναι 20 ευρώ και αιτήσεις για την αποστολή του βιβλίου γίνονται μέσω φαξ στο νούμερο (210) 9219 917. Υπενθυμίζεται ότι η ανταπόκριση στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου βιβλίου θα επιτρέψει τη χρηματοδότηση των επόμενων εκδόσεων του Ινστιτούτου. To ΕΙΑΣ έχει ήδη στο ενεργητικό του σημαντική σειρά εκδόσεων που αναφέρονται σε μελέτες και εργασίες αλλά και εκπαιδευτικά εγχειρίδια για την αναβάθμιση και πληρέστερη τεχνική κατάρτιση του ασφαλιστικού κλάδου στο σύνολό του.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΙΑΣ έκανε την εμφάνισή του με μία πλούσια ηλεκτρονική διεύθυνση www.eias.gr την οποίαν μπορείτε να επισκέπτεσθε για να παίρνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει και τη δική της e-learning Εκπαίδευση για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβούντες. Θα προσφέρει επίσης και μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για τη διάθεση εκπαιδευτικού υλικού.
Σύντομα θα αρχίσει να κυκλοφορεί και ένα τριμηνιαίο ηλεκτρονικό newsletter, ενώ θα καθιερωθεί και επικοινωνιακό φόρουμ (blog) για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συναδέλφων, αποφοίτων, εκπαιδευτών και λοιπών εργαζόμενων στον κλάδο.
Μπράβο ΕΙΑΣ !
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

NatCat Summit: Περιορίζοντας το ρίσκο των φυσικών καταστροφών

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα παιδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας

«Ψαλίδι» στις ανατιμήσεις των ασφαλίστρων υγείας

Φωτιά στην “Καραμολέγκος”: Συνασφαλιστικό σχήμα 9 εταιρειών στην κάλυψη

Τα πρόσωπα της χρονιάς της Ασφαλιστικής Αγοράς.


















