
Η ΕΑΔΕ με δελτίο τύπου ευχαριστεί τους Συλλόγους που κινητοποίησαν τα Μέλη τους σε αυτό το πρώτο κάλεσμα:
Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση έλαβε την απόφαση να πραγματοποιήσει Δράσεις Διαμαρτυρίας στις περισσότερες πόλεις της Χώρας στο τριήμερο 8-11/11/2016, για να καταγγείλει τα Τραπεζικά Ιδρύματα, που με τις πρακτικές τους καταναγκάζουν τους πολίτες σε υποχρεωτικές ασφαλίσεις, με προεπιλεγμένα προγράμματα σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες Εταιρείες.
Η ΕΑΔΕ και όλοι οι Σύλλογοι Πανελλαδικά, θέλησαν να καταγγείλουν αφενός μεν την ακολουθούμενη και συνεχώς εντεινόμενη εκβιαστική πρακτική των Τραπεζών και αφετέρου να αναδείξουν τη σημαντική και δύσκολη διαδικασία που απαιτείται για την ανεύρεση της πραγματικής ανάγκης και την παροχή εξειδικευμένης συμβουλής προς τον καταναλωτή.

Στόχος των Συλλόγων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης είναι η διάδοση της ιδέας της ελεύθερης επιλογής Εταιρείας και Ασφαλιστή και η προσπάθεια εδραίωσης της πεποίθησης στον καταναλωτή ότι η κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και πρέπει να υπηρετείται μόνο από Πιστοποιημένους Επαγγελματίες Διαμεσολαβητές.
Η συμβολική διαμαρτυρία που έγινε Πανελλαδικά, είναι η πρώτη από σειρά δράσεων που προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον.
Θα αφορούν θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού, Τραπεζικού και όχι μόνον, αλλά και θέματα που άπτονται της ίδιας της ύπαρξης και της ουσίας του επαγγέλματός μας, που συνθλίβεται κάτω από το βάρος σκληρών ρυθμίσεων και εξοντωτικών υποχρεώσεων.
Η ΕΑΔΕ ευχαριστεί τους Συλλόγους που κινητοποίησαν τα Μέλη τους σε αυτό το πρώτο κάλεσμα, αλλά και όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν, αντιλαμβανόμενοι ότι ο αγώνας είναι κοινός και μας αφορά όλους.
Προτρέπουμε όλους τους Συναδέλφους να αναπαράγουν, με κάθε τρόπο και ιδιαιτέρως στα social media, το κείμενο ενημέρωσης των καταναλωτών που μοιράστηκε κατά την διάρκεια της δράσης μας ως πρώτο βήμα στην προσπάθεια μας για πλήρη και ορθή ενημέρωση του κοινού για τα δικαιώματα του.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά φέρνει η χρήση των ΕΠΗΟ

Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz

Euroins: Η Fitch αναβάθμισε την προοπτική της σε θετική

The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες

Europi Holdings: Πέρασαν στην Aktorstone τα ακίνητα «CAMPUS» έναντι €45,55 εκ.

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής


















