
Η ΕΑΔΕ μαζί με όλους τους Συλλόγους της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και με τους άλλους Επιστημονικούς και Συνδικαλιστικούς φορείς της Χώρας αντιτάχθηκε μέχρι σήμερα στην κατάθεση του «ασφαλιστικού» νομοσχεδίου που οδηγεί στην επαγγελματική εξόντωση τον συνεπή επαγγελματία, δεσμεύοντας το 60% έως το 70% του καθαρού εισοδήματός του.
Απευθυνόμαστε στα Μέλη μας σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της ψήφισης των καταστροφικών, τιμωρητικών και αντιαναπτυξιακών σχεδίων νόμου, στηρίζουμε την απεργία της 6 και 7 Μαΐου της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, δίνοντας δυναμικά το παρών στις συγκεντρώσεις.
Καλούμε τους Βουλευτές και τους Υπουργούς να καταψηφίσουν τα νομοσχέδια αυτά που ισοδυναμούν με βόμβα στα θεμέλια του παραγωγικού ιστού της χώρας και που βαθαίνουν την ύφεση, αυξάνοντας την ανεργία και εντείνοντας τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας.
Σχόλια

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Έκλεισε το deal για το Ιασώ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Στα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από το BLUE CARRIER 2

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

ΜΙΝΕΤΤΑ: Συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες

Πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για CrediaBank και Europi Holdings

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια (video)


















