ERGO

Η ΕΑΕΕ στους Lloyd’s του Λονδίνου

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στις 6 Δεκεμβρίου 2022 παρουσίασε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς σε ειδική εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε από τους Lloyd’s, στο εμβληματικό τους κτίριο στο Λονδίνο. Πρόκειται για μία στοχευμένη παρουσίαση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κοινό της αγοράς του Λονδίνου, η [...]

Sofos Insurance
Η ΕΑΕΕ στους Lloyd’s του Λονδίνου

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στις 6 Δεκεμβρίου 2022 παρουσίασε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς σε ειδική εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε από τους Lloyd’s, στο εμβληματικό τους κτίριο στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μία στοχευμένη παρουσίαση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κοινό της αγοράς του Λονδίνου, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ.

Στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στην κορυφαία εξειδικευμένη ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

Την παρουσίαση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, Εξοχότατος κ. Ιωάννης Ραπτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή τροχιά και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Εκ μέρους των Lloyd’s, την εκδήλωση άνοιξε η κ. Dawn Miller, Commercial Director η οποία μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία της στενής και διαχρονικής συνεργασίας μεταξύ των Lloyd’s και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο οποίος με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία ανέφερε: «Η σημερινή παρουσίαση πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει έναυσμα για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της ασφαλιστικής αγοράς του Λονδίνου, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες συνεργασίας και εμβάθυνσης των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των ασφαλιστικών αγορών των δύο χωρών. Η ελληνική ασφαλιστική αγορά διαθέτει αξιοπιστία, φερεγγυότητα και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Παράλληλα στη χώρα διαμορφώνεται ένα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα πλαίσιο και η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται παρά το δύσκολο γενικό οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί. Ο συνδυασμός αυτός ενισχύει τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει ο ασφαλιστικός κλάδος στην Ελλάδα».

Mega Brokers
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121