
Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου που αφορά την εκπόνηση νέου προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής:
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την ανάρτηση του Προέδρου του Ε.Ε.Α κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την εκπόνηση ενός νέου προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ, με στόχο την στήριξη όσων έμειναν εκτός του προγράμματος που ήδη «τρέχει», δηλαδή των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των αυτοαπασχολούμενων. Βάσει της ανάρτησης το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μετά την εξαιρετική συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη, θα αφορά αποκλειστικά την Περιφέρεια Αττικής και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επαγγελματιών και τον κλάδο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το νέο πρόγραμμα θα απευθύνεται σε αυτοαπασχολούμενους και Νομικά πρόσωπα που απασχολούν από 0 έως 9 εργαζόμενους. Για ακόμη μια φορά θέλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο, τον Γ.Γ. κ. Δημήτρη Γαβαλάκη αλλά και όσους συνέβαλαν στην ταχύτητα της αντίδρασης, η οποία συνοδευόμενη, δεδομένα σχεδόν, από την αποτελεσματικότητα, προάγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον θεσμό του Επιμελητηρίου. Κινήσεις σαν την παραπάνω δίνουν ελπίδα σε όλους τους επαγγελματίες πως, με σύμπνοια και ουσιαστικές διεκδικήσεις, τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι.
Σχόλια

Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΕΑΕ: Ανανέωση αδειών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

ΕΕΑΕ: Επιστολή προς το ΕΕΑ

Το ενδιαφέρον της Αγοράς για την κοινωνική και οικονομική επίδραση της INTERAMERICAN

Συσπειρώνονται οι ασφαλιστές μετά την συνάντηση των Σωματείων με τη Διοίκηση του ΕΕΑ

Η τοπική αυτοδιοίκηση και η ιδιωτική ασφάλιση στο επίκεντρο

ΕΕΑ: Στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΕΑ ο Ν. Δένδιας

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"
















