
Πρωτοβουλία για να συμπληρώσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ώρες «επαναπιστοποίησης» που τυχόν χρειάζονται για το 2020, στοιχείο απαραίτητο για την ανανέωση της άδειάς τους, υλοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Η παροχή γίνεται με την ευγενική αρωγή των ασφαλιστικών εταιρειών Ατλαντική, Eurolife, Groupama και Interamerican.
Στο πλαίσιο αυτό το Ε.Ε.Α. συνεχίζοντας να στηρίζει τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, δημιούργησε ειδική πλατφόρμα ευέλικτης δήλωσης συμμετοχής και ανάλογο μηχανισμό, ώστε να υποστηριχθούν τα προγράμματα εκπαίδευσης των εταιρειών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.
Σε κάποιες περιπτώσεις παρέχεται e-learning οπότε είναι «ανοικτό» όλο το 24ωρο και σε κάποιες άλλες υλοποιούνται webinar σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.
Το Ε.Ε.Α. ευχαριστεί τις ασφαλιστικές εταιρείες που για δεύτερη φορά προθυμοποιήθηκαν να συντελέσουν στην πρωτοβουλία του και καλεί τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όχι μόνο τα μέλη του, αλλά και από όλη την Ελλάδα να αξιοποιήσουν ελεύθερα την ειδική αυτή υποστηρικτική παροχή.
Η φόρμα συμμετοχής ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να τη συμπληρώσουν.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Α.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΕΑ: «Η ακρίβεια «γονατίζει» την κοινωνία»

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

Η σημασία της συλλογικής προσφοράς στους συντονιστές (video)

Πολυετής η προσφορά των συντονιστών ασφαλιστών (video)

ΕΕΑ : Νέα μεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης



















