ERGO

Έρχεται η β΄ διανομή αποζημιώσεων για ασφαλισμένους στον όμιλο Ασπίς

Δεύτερη διανομή αποζημιώσεων για τους ασφαλισμένους στον πάλαι ποτέ ισχυρό όμιλο Ασπίς δρομολογείται, σύμφωνα με πληροφορίες. Του Πλάτωνα Τσούλου Κύκλοι της αγοράς αναφέρουν ότι η δεύτερη διανομή, σε ότι αφορά την Commercial Value θα είναι μια επιπλέον καταβολή 10% επί των υποχρεώσεων της εταιρείας και θα προέλθει από τη ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχειών της , ενώ [...]

AllSafe
Έρχεται η β΄ διανομή αποζημιώσεων για ασφαλισμένους στον όμιλο Ασπίς

Δεύτερη διανομή αποζημιώσεων για τους ασφαλισμένους στον πάλαι ποτέ ισχυρό όμιλο Ασπίς δρομολογείται, σύμφωνα με πληροφορίες.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Κύκλοι της αγοράς αναφέρουν ότι η δεύτερη διανομή, σε ότι αφορά την Commercial Value θα είναι μια επιπλέον καταβολή 10% επί των υποχρεώσεων της εταιρείας και θα προέλθει από τη ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχειών της , ενώ η δεύτερη διανομή για την Ασπίς Πρόνοια θα κινηθεί σε μονοψήφιο ποσοστό, προερχόμενη επίσης από περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει υπολογισμών της αγοράς, η πρώτη διανομή για την Commercial Value διαμορφώθηκε στο 80% των υποχρεώσεων για τα αμιγώς ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρείας και στο 50% για τα  προγράμματα με επενδυτικό προσανατολισμό.

Όσο για την πρώτη διανομή αποζημιώσεων της Ασπίς, διαμορφώθηκε στο 9% για τα αμιγώς ασφαλιστικά προϊόντα και στο 5% για τα ασφαλιστικά προϊόντα με επενδυτικό προσανατολισμό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως η πρώτη διανομή έτσι και η δεύτερη θα αφορά στους ασφαλισμένους που έχουν εγγραφεί στους πίνακες με τους δικαιούχους αποζημιώσεων. Η β΄ κατανομή εκτιμάται ότι θα “τρέξει” τον Οκτώβριο.

interasco
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα