Eurolife

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει το Ladies Run για 11η συνεχόμενη χρονιά

Η ERGO Ασφαλιστική, μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο της ασφάλισης, υποστήριξε ως χορηγός – Insurance Partner το φετινό 11ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Πιστή στην παράδοση της υποστήριξης αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, η ERGO έχει αναλάβει τον ρόλο του χορηγού από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης. Το [...]

Groupama
Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει το Ladies Run για 11η συνεχόμενη χρονιά

Η ERGO Ασφαλιστική, μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο της ασφάλισης, υποστήριξε ως χορηγός – Insurance Partner το φετινό 11ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες.

Πιστή στην παράδοση της υποστήριξης αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, η ERGO έχει αναλάβει τον ρόλο του χορηγού από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης.

Στην κατηγορία 50+ τα μετάλλια παρέδωσε η Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO. Από αριστερά: Η Ελένη Στεφανιδάκη, η Βίκυ Καρπούζα, η Ζήνια Σανούδου και η Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη

Το Ladies Run, σταθερά από το 2012 φέρνει κοντά χιλιάδες γυναίκες, καλώντας τες να συμμετάσχουν σε έναν μοναδικό αγώνα, να διασκεδάσουν και να εμπνεύσουν, προσφέροντας βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν και φέτος τον Λαιμό Βουλιαγμένης για να γιορτάσουν τα 11 χρόνια της διοργάνωσης.

Η ERGO εγγυήθηκε την ασφάλεια στις άνω των 1.000 δρομείς, προσφέροντας κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, προσέφερε στις δρομείς την τσάντα του αγώνα για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων, ενώ στους εθελοντές/εθελόντριες αντιανεμικό για την προστασία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της εταιρείας.

Ως διαχρονικός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της εταιρείας. Στο φετινό 11ο Ladies Run, η ERGO συμμετείχε με 55 Ladies οι οποίες έζησαν μαζί μια μοναδική δρομική εμπειρία και μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ουσιαστικής προσφοράς στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις της η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, σημείωσε πως «όλοι εμείς στην ERGO αντιλαμβανόμαστε τον αγώνα Ladies Run ως μια ευκαιρία να υποστηρίξουμε τις γυναίκες και να ενθαρρύνουμε το συμμετοχικό πνεύμα. Πιστεύουμε ότι η υγιεινή ζωή και η φυσική δραστηριότητα αποτελούν θεμέλια για την ευημερία. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα που ενώνει γυναίκες από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ημέρα υγείας, ευεξίας και αλληλεγγύης. Με υπερηφάνεια παρακολουθούμε την εξέλιξη του Ladies Run και ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση του, ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο του αθλητισμού και της προσφοράς για τις γυναίκες».

Mega Brokers
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121