
Από τις 12 Νοεμβρίου 2013 ισχύει η νέα τιμολογιακή πολιτική της Εθνικής Ασφαλιστικής για τον κλάδο αυτοκινήτων, που προβλέπει μειώσεις ασφαλίστρων. Παράλληλα, επέρχονται αλλαγές και στο προμηθειακό καθεστώς για τα προγράμματα ασφάλισης Ethniki Protect που προωθούνται από τους Συνεργάτες της. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με εγκύκλιο της εταιρείας:
α) Το νέο τιμολόγιο τη Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχει ισχύ από 12/11/2013 και θα εφαρμοστεί σε όλα τα νέα συμβόλαια και τις πρόσθετες πράξεις που θα εκδοθούν από την ημερομηνία αυτή. Επιπλέον, το νέο τιμολόγιο θα ισχύσει και για τις ανανεώσεις του μηνός Δεκεμβρίου 2013.
Ειδικότερα, το νέο τιμολόγιο της Εθνικής για τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης περιλαμβάνει μεσοσταθμική μείωση ασφαλίστρων της τάξης του 8,50%, σε σχέση με το ήδη μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει από 01/04/2013. Το ποσοστό μείωσης είναι διαφορετικό για κάθε ασφαλιστήριο Ε.Ι.Χ., ανάλογα με τις επιμέρους παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη κατά την τιμολόγηση.
β) Από 12/11/2013 μεταβάλλεται και το ασφάλιστρο της Οδικής Βοήθειας, με μείωση της τάξης του 34% (νέα μειωμένη τιμή, από 60€ που ισχύει σήμερα, σε 40€ ετήσιο ασφάλιστρο από 12/11/2013).
γ) Αυξάνεται η προμήθεια κατά τρεις (3) ποσοστιαίες μονάδες προς όλους τους συνεργάτες που προωθούν τα πακέτα Ethniki Protect. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της Εταιρείας να διαθέτουν τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα Protect Classic, Protect Extra και Protect Premium σε ακόμη χαμηλότερες τιμές, λαμβάνοντας ταυτόχρονα αυξημένη προμήθεια.
δ) Η προμήθεια της νέας οδικής βοήθειας διαμορφώνεται στο ποσοστό του 10% για τη βασική κλίμακα προμηθειών και αναπροσαρμόζεται ανάλογα, σύμφωνα με την κλίμακα στην οποία ανήκει ο κάθε συνεργάτης.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

7 deal ύψους 1,5 δις ευρώ που αλλάζουν την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά

Παρέμβαση μελών του ΣΥΡΙΖΑ για Εθνική Ασφαλιστική – ΑΤΕ

Στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γιάννης Σηφάκης

Creta Farm:Έλαβε Προκαταβολή 2 Εκατ. για Κάλυψη Ζημιών

Αποχώρηση του Ευάγγελου Δρόσου από την AIGAION και είσοδος του Κ. Ταραβίρα
Αυτό θα πει Ενημέρωση!

Επιστολή του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια προς τον Πρωθυπουργό


















