
Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρέθηκαν από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018 οι διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του δεύτερου ετήσιου ταξιδιού επιβράβευσης για την επίτευξη των παραγωγικών στόχων του 2017.
Το νησί των ανέμων πρόσφερε στην ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής την ευκαιρία να περιηγηθεί στους γραφικούς οικισμούς με τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα κατάλευκα σπίτια και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στις εντυπωσιακές παραλίες με τα καταγάλανα νερά.
Τους συμμετέχοντες συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης και πολλά στελέχη της Εταιρείας.
Το ταξίδι έκλεισε με το αποχαιρετιστήριο gala, όπου συνεργάτες και διοίκηση δεσμεύθηκαν για ακόμη υψηλότερους στόχους μέσα στο 2018 και ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για τη συμμετοχή τους στα επόμενα ταξίδια της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Η Ιθάκη, το ίχνος του Οδυσσέα και η τιμή της αναφορικότητας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

16 νέα προϊόντα στη «φαρέτρα» της Εθνικής Ασφαλιστικής

Χ. Μεγάλου: Η επίδοση της Εθνικής Ασφαλιστικής υπερέβη τους στόχους

Η Εθνική Ασφαλιστική στην τελετή παράδοσης της επιταγής του 10ου No Finish Line Athens

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της


















