
Με περισσότερα από €1.000.000 έχει επιβραβεύσει η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.
Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε μείωση ασφαλίστρων, την οποία έχουν εξασφαλίσει οι κάτοχοι του προγράμματος, πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:
- Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
- Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Market In, Green, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Vodafone, Adidas, Pet City, Ανδρεάδης Homestores κ.ά.
Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















