
Με περισσότερα από €1.000.000 έχει επιβραβεύσει η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.
Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε μείωση ασφαλίστρων, την οποία έχουν εξασφαλίσει οι κάτοχοι του προγράμματος, πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:
- Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
- Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Market In, Green, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Vodafone, Adidas, Pet City, Ανδρεάδης Homestores κ.ά.
Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός


















