Tsomokos

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ταξίδι Πωλήσεων για τους κορυφαίους στο Λονδίνο

Το μητροπολιτικό Λονδίνο επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν παραγωγικά το 2015. Τους 50 επιτυχόντες συνόδευε ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης, Μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, η Εμπορική Διευθύντρια κ. Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης καθώς και [...]

AllSafe
Ευρωπαϊκή Πίστη: Ταξίδι Πωλήσεων για τους κορυφαίους στο Λονδίνο

Ευρωπαϊκή Πίστη

Το μητροπολιτικό Λονδίνο επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν παραγωγικά το 2015.

Τους 50 επιτυχόντες συνόδευε ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης, Μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, η Εμπορική Διευθύντρια κ. Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες, έζησαν 4 ημέρες ξεκούρασης, ξεναγήσεων και νέων εμπειριών στη βρετανική πρωτεύουσα, η οποία αποτελεί μεγάλο επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό και πολιτιστικό κέντρο.

Οι επιτυχόντες, εκτός από την ξενάγηση στην πόλη και στα μεσαιωνικά κτίρια που σώζονται ακόμη και σήμερα, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία, όπως τον Πύργο του Λονδίνου, ένα από τα τέσσερα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της πόλης, αλλά και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό δείπνο, κάνοντας κρουαζιέρα στον Τάμεση με θέα το φωταγωγημένο Λονδίνο.

Πύργος Λονδίνου

Επίσης, επισκέφθηκαν το Γουίντσορ, την πόλη στην οποία βρίσκονται τα θερινά Ανάκτορα της Βασιλικής Οικογένειας. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή, να επισκεφθούν τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας, καθώς και να απολαύσουν μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της πόλης.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη και ενδυνάμωση των σχέσεών τους.

Τέλος, στο ξενοδοχείο Westbury Hotel Mayfair, εκτός από τη διαμονή, πραγματοποιήθηκε ειδική τιμητική εκδήλωση για τους βραβευθέντες, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο ταξίδι Δικτύου Πωλήσεων το 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Καταλονία και στη Νότια Γαλλία.

Orizon
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121