
Σε θέσεις μάχης βρίσκονται σχεδόν ενάμιση μήνα στη Γαλλία συνδικάτα,φοιτητές και μαθητές που διαμαρτύρονται κατά του νόμου για τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, γνωστού ως νόμου Ελ Κομρί, από το επίθετο της υπουργού Εργασίας.
Οι απεργίες και οι πολύωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν χθες οι οδηγοί φορτηγών, οι εργάτες στα λιμάνια της χώρας, οι ναυτικοί, οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι, οι σιδηροδρομικοί και οι εργαζόμενοι της εταιρείας διαχείρισης των αεροδρομίων της πρωτεύουσας, με κάθε τομέα να προβάλλει κλαδικές απαιτήσεις, παράλληλα με τη διαφωνία του προς τον νόμο Ελ Κομρί, δείχνουν πως οι Γάλλοι δεν το βάζουν κάτω εύκολα!
Μια νέα μεγάλη κινητοποίηση ετοιμάζεται για αύριο στην οποία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των συγκοινωνιών του Παρισιού, ενώ στην αυριανή κινητοποίηση θα συμμετάσχει και το συνδικάτο των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας, δημιουργώντας την προοπτική ακυρώσεων και καθυστερήσεων πτήσεων σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama






