
Σε θέσεις μάχης βρίσκονται σχεδόν ενάμιση μήνα στη Γαλλία συνδικάτα,φοιτητές και μαθητές που διαμαρτύρονται κατά του νόμου για τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, γνωστού ως νόμου Ελ Κομρί, από το επίθετο της υπουργού Εργασίας.
Οι απεργίες και οι πολύωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν χθες οι οδηγοί φορτηγών, οι εργάτες στα λιμάνια της χώρας, οι ναυτικοί, οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι, οι σιδηροδρομικοί και οι εργαζόμενοι της εταιρείας διαχείρισης των αεροδρομίων της πρωτεύουσας, με κάθε τομέα να προβάλλει κλαδικές απαιτήσεις, παράλληλα με τη διαφωνία του προς τον νόμο Ελ Κομρί, δείχνουν πως οι Γάλλοι δεν το βάζουν κάτω εύκολα!
Μια νέα μεγάλη κινητοποίηση ετοιμάζεται για αύριο στην οποία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των συγκοινωνιών του Παρισιού, ενώ στην αυριανή κινητοποίηση θα συμμετάσχει και το συνδικάτο των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας, δημιουργώντας την προοπτική ακυρώσεων και καθυστερήσεων πτήσεων σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

On air η νέα ιστοσελίδα της NUVIA Insurance Brokers

Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: 80 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Ηλεκτρικά πατίνια: Στη βουλή το ν/σ με την υποχρεωτική ασφάλιση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025



















