
Ο κ. Νικόλαος Χαλκιόπουλος, Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Allianz , έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εταιρία από το 2002 αποφάσισε να αποχωρήσει την 30η Σεπτεμβρίου 2024. Ο κ. Χαλκιόπουλος, υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης και συνεισέφερε σημαντικά με την εμπειρία του στο σύνολο της εταιρίας και τα τελευταία χρόνια στις εργασίες της ενοποιημένης εταιρίας.
Τη θέση του Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, η κα Ευαγγελία Αθανασίου, η οποία στο νέο της ρόλο θα έχει την εποπτεία των Διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων όλων των κλάδων ασφάλισης, της Τιμολόγησης Προϊόντων και των Αντασφαλειών. Σημειώνεται ότι η εποπτεία των εργασιών που αφορούν στις Διευθύνσεις Αποζημιώσεων όλων των κλάδων ασφάλισης, μεταφέρεται προσωρινά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Χριστίδη.
Η κα Αθανασίου είναι δικηγόρος με πτυχίο Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. και μεταπτυχιακού τίτλου από το University of London. Διαθέτει πλούσια εμπειρία σε διαφορετικές θέσεις εργασίας στον ασφαλιστικό χώρο, με τελευταία θέση το ρόλο του Insurance Manager και Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Interasco Insurance Company S.A..
Ο κ. Χριστίδης, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Allianz, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χαλκιόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία. Ταυτόχρονα, καλωσορίζει την κα Αθανασίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
.
Σχόλια

Insurance Awards FM 2026: Έως τις 7/8 η κατάθεση των ερωτηματολογίων
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Τι προβλέπει ν/σ για κρατικές αποζημιώσεις επιχειρήσεων
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ersin Pak CEO στην Allianz Ελλάδος

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

+15.000 επιχειρηματικές αφερεγγυότητες διεθνώς το 2026-2027

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα


















