

Η ΑΧΑ υποστηρίζει την προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Γιάννη Κωστάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας. Η Εταιρεία είναι υπερήφανος χορηγός του Έλληνα πολυπρωταθλητή από το 2014, στηρίζοντας τη συμμετοχή του σε σημαντικές διοργανώσεις όπου έχει διακριθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ο Γιάννης Κωστάκης ασχολείται με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική κολύμβηση (κατηγορία S3, περιορισμένη κινητικότητα στα κάτω άκρα) από το 1998, ύστερα από ένα τροχαίο συμβάν. Έχει συμμετάσχει ως Μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Κολύμβησης σε Πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας πολλά μετάλλια και καταρρίπτοντας 10 παγκόσμια ρεκόρ και 5 ευρωπαϊκά.
Η συμμετοχή του κ. Κωστάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν για τον ίδιο ένας μεγάλος στόχος. Με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και εντατική προπόνηση κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός εντατικού προγράμματος αγώνων, σημειώνοντας επιδόσεις που τον έχουν φέρει στις κορυφαίες θέσεις της Παγκόσμιας κατάταξης και ακολούθως στους Αγώνες στο Ρίο.
Η Λένα Πλαΐτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της AXA, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια που ένας τόσο σημαντικός αθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης του 2016. Ο κ. Κωστάκης μάς εμπνέει με τη δύναμη ψυχής του, με την επιμονή και την ισχυρή θέλησή του. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που αποτελεί έναν σημαντικό πρεσβευτή της μακρόχρονης προσπάθειάς μας να συνεισφέρουμε στη μείωση τροχαίων ατυχημάτων και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο Ρίο».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















