
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Εθνική Ασφαλιστική θα ανακοινώσει σήμερα την αύξηση των προμηθειών στον κλάδο αυτοκινήτων. Με τον τρόπο αυτόν επιβεβαιώνεται απολύτως το αποκλειστικό άρθρο μας στις 14 Απριλίου 2014 σύμφωνα με το οποίο η Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής αποφάσισε την μείωση των τιμολογίων του κλάδου αυτοκινήτων και την παράλληλη αύξηση των προμηθειών.
Η Διεύθυνση Πωλήσεων έχει καλέσει σήμερα τους Συνεργάτες της Πράκτορες για την παρουσίαση της συνολικής πολιτικής στον κλάδο αυτοκινήτων και της υποστηρικτικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, κυρίως για τις οικονομικές συναλλαγές. Παράλληλα, στην προμηθειακή πολιτική που θα αναγγελθεί, θα προβλέπεται ποσοστό 23% για ετήσιες παραγωγές μέχρι 200.000 ευρώ και ποσοστό 25% για μεγαλύτερες παραγωγές.
Η αναπτυξιακή πολιτική που εφαρμόζει η Διοίκηση αποσκοπεί αφενός στην συγκράτηση της παραγωγής που για διάφορους λόγους διαρρέει και αφετέρου στην προσέλκυση υγιών παραγωγών που θα ενισχύσουν περαιτέρω και θα επιβεβαιώσουν την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι κορυφαίες διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

Στρατηγικός πυλώνας της Εθνικής το εταιρικό δίκτυο

Επένδυση στην ανθεκτικότητα: Το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Natcat Summit

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

Ανάγκη για νέα κουλτούρα πρόληψης και ανθεκτικότητας

H οικονομία των φυσικών καταστροφών

Ο Δ. Μαζαράκης, αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ στο NatCat Summit


















