
H MEGA Brokers ανακοίνωσε μια νέα εξαγορά με στρατηγική σημασία, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου της Αθηναϊκοί Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΜΙΚΕ., μιας καταξιωμένης εταιρείας στον χώρο της συμβουλευτικής και διαχείρισης ασφαλιστικών προγραμμάτων με ιστορία άνω των 30 ετών.
Η εξαγορά αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης και ενοποίησης της αγοράς που υλοποιεί η MEGA Brokers, επενδύοντας σε εταιρείες με ισχυρή φήμη, θεσμική τεχνογνωσία και υψηλό ανθρώπινο κεφάλαιο.
Ο Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA Brokers, δήλωσε:
«Η εξαγορά της Αθηναϊκοί Ασφαλιστικοί Πράκτορες αποτελεί μια ουσιαστική προσθήκη στην οικογένεια της MEGA Brokers. Ενώνουμε δυνάμεις με μια ομάδα επαγγελματιών που διακρίνονται για την τεχνογνωσία, την ηθική και τη συνέπειά τους. Με αυτό το βήμα ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στις ασφαλίσεις υγείας και παράλληλα εδραιώνουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας ως ηγέτης στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνέχεια.»
Από την πλευρά της η Κα Μιχαηλίδου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκοί Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΜΙΚΕ, ανέφερε:
«Είναι τιμή για εμάς να γινόμαστε μέρος του ομίλου της MEGA Brokers. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες, όπως ο επαγγελματισμός, η πελατοκεντρική προσέγγιση και η συνεχής εξέλιξη. Είμαι βέβαιη ότι η συνένωση των δυνάμεών μας θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.»
Η εταιρεία Αθηναϊκοί Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΜΙΚΕ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ενσωματώνοντας παράλληλα τις καινοτομίες, τις υποδομές και τις δυνατότητες που προσφέρει ο όμιλος της MEGA Brokers. Οι συνεργάτες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τους ίδιους ανθρώπους και στην καθημερινότητα τους δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή.
© All
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Το μέλλον της ασφάλισης ανήκει στον συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης αξίας
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

MEGA BROKERS: Τρία Citroën C3 Hybrid στους κορυφαίους συνεργάτες της

Η τεχνολογία είναι το μέσο, ο άνθρωπος παραμένει το κεφάλαιο

MEGA BROKERS: Νέα στρατηγική συνεργασία με τον διεθνή Οφθαλμολογικό Όμιλο SANOPTIS

MEGA BROKERS Sales Awards 2026

H Mega Brokers εξαγοράζει την Deal Insurance

Διπλή διάκριση της MEGA BROKERS στο 29ο Συνέδριο της SYNDEA στη Βουδαπέστη

MEGA BROKERS: Αύξηση 19% στην παραγωγή ασφαλίστρων


















