
Με εντυπωσιακή ταχύτητα κινήθηκε η Εθνική Ασφαλιστική σε ό,τι αφορά το θέμα των αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών της 23ης Οκτωβρίου του 2014 καθώς ήδη η Εταιρεία κατέβαλε στις 3.11.14 την πρώτη αποζημίωση.
Η Εταιρεία μέχρι στιγμής προσμετρά 69 αναγγελίες ζημιών, με εκτιμώμενο κόστος αποζημιώσεων άνω των 500.000 ευρώ.
Η λειτουργία του μηχανισμού της Εθνικής Ασφαλιστικής και στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και σε πλήθος άλλων περιπτώσεων, καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα με την οποία λειτουργεί η Εταιρεία.
«Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ιδιώτες υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα που καταδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης για την άμεση και ουσιαστική προστασία ομάδων του πληθυσμού, από παρόμοιες ή άλλες μαζικές ή ατομικές καταστροφές», δηλώνει ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σχόλια

Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

Ανάγκη για νέα κουλτούρα πρόληψης και ανθεκτικότητας

H οικονομία των φυσικών καταστροφών

Ο Δ. Μαζαράκης, αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ στο NatCat Summit

Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών

Εθνική Ασφαλιστική: Υπογραφή 3ετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Η θέση της ΕΑΔΕ για το δικαίωμα συμβολαίου
















