

Καθήκοντα διευθύντριας ασφαλιστικών εργασιών στην Interasco ΑΕΓΑ αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 η κ. Ευαγγελία Αθανασίου.
Η κ. Αθανασίου διαθέτει πολυετή ασφαλιστική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις ευθύνης ελληνικών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών.
Είναι κάτοχος πτυχίου νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακών σπουδών στο Λονδίνο στο ασφαλιστικό δίκαιο, ενώ παράλληλα έχει διατελέσει επί σειρά ετών εισηγήτρια σε σεμινάρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και μέλος επιτροπών στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών.
«Πιστοί στη δέσμευσή μας για συνεχή ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας μας, καλωσορίζουμε την κυρία Ευαγγελία Αθανασίου στην οικογένεια της εταιρίας μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco ΑΕΓΑ Κάρολος Σαΐας.
Παράλληλα, ο κ. Ιωάννης Αγαπίου θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εταιρεία αναλαμβάνοντας καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025


















