
Σύσσωμη η κοινοπραξία των J. Calamos & Exin group παρευρέθηκε στο 7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link προκειμένου να συμμετέχουν σε πάνελ με θέμα “Κοιτώντας την Ελλάδα από νέα οπτική γωνία”.
του Νίκου Μωράκη
Οι κ. Calamos, Koudounis, Fairfield & Π. Κανελλόπουλος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι το επικρατέστερο επενδυτικό σχήμα για την απόκτηση του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων που τους έθεσε ο συντονιστής του πάνελ Απόστολος Γκουτζίνης – Partner, Head of European Capital Markets στην εταιρεία Shearman & Sterling. Κοινή συνισταμένη στα όσα δήλωσαν είναι ότι η Ελληνική Αγορά δείχνει σημάδια σταθερότητας τα οποία και δημιουργούν πλέον τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν οι επενδύσεις στη χώρα.

Σε ερώτηση του συντονιστή σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η κοινοπραξία για την Εθνική Ασφαλιστική ο κ. Κουδούνης απάντησε πως από τον περασμένο Δεκέμβρη με τη συμμετοχή τους στην AIG Ελλάδος έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την Ελληνική Ασφαλιστική αγορά και πως δεν είναι μυστικό ότι ως επενδυτές ψάχνουν και αξιολογούν ευκαιρίες ανά τον κόσμο. Δήλωσε επίσης ότι έχοντας λάβει μια πρώτη εικόνα της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς – μέσω της AIG Ελλάδος – και σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτουν στο συγκεκριμένο κλάδο είναι φυσικό να κοιτάνε για νέες επενδύσεις, όπως αυτή της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Insurancedaily.gr τα εν λόγω στελέχη θα συναντηθούν σήμερα το βράδυ με συνεργάτες – μεσίτες & πράκτορες – της AIG Ελλάδος ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παρευρίσκονται στην αυριανή ετήσια εκδήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς έχουν προγραμματίσει ήδη το επόμενό τους ταξίδι.
Να θυμήσουμε ότι μετά το έκτακτο Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας την περασμένη Παρασκευή είναι θέμα χρόνου μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα ότι η εν λόγω κοινοπραξία θα είναι και ο τελικός πλειοδότης για την Εθνική Ασφαλιστική καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι την ολοκλήρωση του deal. Διαβάστε εδώ σχετικά
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

16 νέα προϊόντα στη «φαρέτρα» της Εθνικής Ασφαλιστικής

Χ. Μεγάλου: Η επίδοση της Εθνικής Ασφαλιστικής υπερέβη τους στόχους

Η Εθνική Ασφαλιστική στην τελετή παράδοσης της επιταγής του 10ου No Finish Line Athens

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Διαψεύδει δημοσίευμα για το ΙΑΣΩ η Τράπεζα Πειραιώς

Έξι κορυφαίες διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

Στρατηγικός πυλώνας της Εθνικής το εταιρικό δίκτυο


















