Generali 2026  140 Χρόνια

JP Morgan Προειδοποιεί την Ελλάδα

H Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που απειλούνται από την μεγάλη έκθεση Εξαγωγών στην ΝΑ Ευρώπη -μάλιστα η Χώρα μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό έκθεσης ως προς το σύνολο των εξαγωγών από όλα τα υπόλοιπα κράτη. Αυτό τονίζει σε σχετική αναφορά η έγκυρη JP Morgan, σύμφωνα με την οποία οι Ελληνικές Εξαγωγές στην περιοχή έχουν [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

H Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που απειλούνται από την μεγάλη έκθεση Εξαγωγών στην ΝΑ Ευρώπη -μάλιστα η Χώρα μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό έκθεσης ως προς το σύνολο των εξαγωγών από όλα τα υπόλοιπα κράτη. Αυτό τονίζει σε σχετική αναφορά η έγκυρη JP Morgan, σύμφωνα με την οποία οι Ελληνικές Εξαγωγές στην περιοχή έχουν τη μεγαλύτερη έκθεση καθώς αγγίζουν το 28,1% των συνολικών Εξαγωγών της χώρας, με την Αυστρία (21,1%), τη Φινλανδία (20,4%),τη Γερμανία (16,5%) και την Ιταλία (14,4%) να ακολουθούν. Εκτός της έκθεσης των εξαγωγών, οι δυτικές τράπεζες έχουν χορηγήσει δάνεια αξίας 1,5 τρις δολαρίων στην ανατολική Ευρώπη και ως ποσοστό του συνολικού ΑΕΠ, η Αυστρία, το Βέλγιο και η Ολλανδία έχουν την μεγαλύτερη έκθεση, με 75%, 30% και 30% επίσης, αντίστοιχα.

Στη λίστα με τις μετοχές των Εταιρειών που έχουν έκθεση πάνω του 8% στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, τοποθετούνται οι ελληνικές: Τράπεζα Πειραιώς (με έκθεση 11%), ΟΤΕ (31%) Τιτάν (14%), και Εθνική Τράπεζα (20%) στην οποία, ωστόσο, η JP Morgan διατηρεί τη σύσταση overweight και την τοποθετεί στην λίστα με τις κορυφαίες τις επιλογές.


interasco
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα