Tsomokos

LIMRA: Στρατολόγηση της νέας γενιάς

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA σε κάθε τακτική της Συνεδρία στην Αθήνα ή στην Κύπρο προσθέτει αξία στα μέλη της –εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιριών- προσφέροντας πλήθος νέων ιδεών, μεθόδων καθώς και τάσεων που αφορούν στην ασφαλιστική αγορά, αντλώντας γνώση και εμπειρία μέσα από το ερευνητικό έργο της LIMRA και το εκπαιδευτικό της Εργαστήρι. Η πρόσφατη Συνεδρία [...]

Ethniki
LIMRA: Στρατολόγηση της νέας γενιάς

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA σε κάθε τακτική της Συνεδρία στην Αθήνα ή στην Κύπρο προσθέτει αξία στα μέλη της –εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιριών- προσφέροντας πλήθος νέων ιδεών, μεθόδων καθώς και τάσεων που αφορούν στην ασφαλιστική αγορά, αντλώντας γνώση και εμπειρία μέσα από το ερευνητικό έργο της LIMRA και το εκπαιδευτικό της Εργαστήρι.

Η πρόσφατη Συνεδρία της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής της LIMRA έλαβε χώρα την 4η Μαΐου στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Πίστης στην Αθήνα, με καλεσμένους τους Mr Nick Scott Wilson, Director Limra Talent International και κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την IDD .

Η στρατολόγηση της νέας γενιάς ήταν το κύριο θέμα της Συνεδρίας όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τρόποι με τους οποίους θα πρέπει να προσεγγίζουν οι ασφαλιστικές εταιρίες τη νέα γενιά, ώστε να καταφέρουν να προσελκύουν τους νέους για να αναπτύξουν μια επιτυχημένη καριέρα στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Στη συνέχεια έγιναν παρουσιάσεις και συζητήθηκαν τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του σήμερα, σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες της νέας γενιάς (Millennials) και τον τρόπο ζωής τους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της, η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή εξέλεξε, ως Α’ Αντιπρόεδρο της, τον κ. Γιώργο Γώγου, Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρίας CNP Cyprialife.

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης παρουσίασε στην Επιτροπή τα νέα δεδομένα και τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται από την εφαρμογή της IDD, τονίζοντας τα βασικά της σημεία που οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον ασφαλιστικό κλάδο προκειμένου να ανταποκρίνονται θετικά στην εφαρμογή της Οδηγίας αυτής.

Ο Mr Nick Scott Wilson, Director Limra Talent International, παρουσίασε παραστατικά στα Μέλη της Επιτροπής αποτελεσματικές διαδραστικές εκπαιδευτικές τεχνικές, μέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν σημαντικά επιχειρήματα προς τη νέα γενιά, προκειμένου να επιλέξει την ασφαλιστική βιομηχανία για την επαγγελματική της καριέρα.

Η Συνεδρία ολοκληρώθηκε με εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον προγραμματισμό και την οργάνωση του 13ου Συνεδρίου της LIMRA που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στην Κύπρο.

Orizon
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121