
Η εταιρεία MEGA BROKERS πραγματοποίησε με επιτυχία την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής & Υγείας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2024, με τη συμμετοχή των συνεργατών της εταιρείας.
Τα δύο νέα προγράμματα ασφάλισης αναπτύχθηκαν αποκλειστικά σε συνεργασία με την HDI Global Speciality SE και την AKD insurance, προσφέροντας στους πελάτες την ασφάλεια και την προστασία που αξίζουν.
Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν “Ανακαλύψτε το Μέλλον στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας: 2 νέα Ατομικά προγράμματα από τη Mega Brokers”, το οποίο αντανακλούσε τη φιλοδοξία και τη δέσμευσή για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστη εκπαιδευτική αίθουσα, με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών μας να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αυτό αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη της επιτυχίας και της ανταπόκρισης που είχε η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων.
Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO στην MEGA BROKERS, εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχημένη παρουσίαση των δύο νέων προγραμμάτων Ζωής & Υγείας της εταιρείας. Αυτά τα προγράμματα, τα οποία είναι αποκλειστικής διάθεσης, αποτελούν πηγή καινοτομίας στον χώρο των ασφαλίσεων. Η στενή συνεργασία τους με την HDI Global Speciality SE και την AKD insurance αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες της εταιρείας και να συμβάλει στην ανάπτυξή της σε αυτόν τον σημαντικό τομέα” Ο κ. Γιάννης Παππάς. Διευθυντής Κλάδου Ζωής, σε δήλωση του ανέφερε: “Τα νέα προγράμματα ασφάλισης Ζωής & Υγείας που παρουσιάστηκαν στη συνάντηση είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και συνεργασίας με τους κορυφαίους στον κλάδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα προγράμματα θα προσφέρουν στους πελάτες μας εξαιρετική κάλυψη και προστασία. Είναι μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας και μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τα καλύτερα στους συνεργάτες μας σε κάθε επίπεδο.” Η εταιρεία προσανατολίζεται πλέον σε τέτοιου είδους ενέργειες, που υποστηρίζουν τους συνεργάτες μας στην παροχή υπεραξίας στους πελάτες τους, ενισχύοντας έτσι την ηγετική της θέση στον κλάδο.
Σχόλια

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Το CEOs Meeting του Unilink – Acrisure “φιλοξένησε” η Mega Brokers

Mega Brokers: Μια νέα εποχή ανάπτυξης με τη στήριξη της Unilink και της Acrisure

Mega Brokers Sales Awards 2025: Γιορτάζοντας την επιτυχία και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Απονομή βραβείων στην Mega Brokers και το Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Κ. Καραμανλή και την Syndea

Η Mega Brokers ενώνει τις δυνάμεις της με τον Όμιλο Unilink







