
Τρεις μήνες για την τελική ευθεία! Η MEGA BROKERS, ανακοινώνει ότι ο ετήσιος διαγωνισμός πωλήσεων για το 2025 πλησιάζει στην κορύφωσή του, με μόλις τρεις μήνες να απομένουν για την ολοκλήρωσή του στις 30 Απριλίου 2025.
Όπως αναφέρει η εταιρεία: “Ο διαγωνισμός έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του δικτύου μας, προσφέροντας ως επιβράβευση ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο θρυλικό Λας Βέγκας! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι συνεργάτες μας βρίσκονται σε πυρετώδη ρυθμό για να επιτύχουν τους παραγωγικούς στόχους που θα τους φέρουν πιο κοντά σε μια μοναδική εμπειρία επιβράβευσης.
Το Λας Βέγκας, με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του, αποτελεί την τέλεια ανταμοιβή για όσους κατακτήσουν την κορυφή. Η MEGA Brokers δεν περιορίζεται μόνο στον μεγάλο ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων.
Στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης των συνεργατών της, έχει ήδη ανακοινώσει τρία επιπλέον μοναδικά ταξίδια σε Παρίσι, Μάλτα και Πράγα, σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες.
Αυτά τα ταξίδια, που συνδυάζουν επαγγελματική ανάπτυξη με την εμπειρία εξερεύνησης προορισμών, σύντομα θα αρχίσουν να “ταξιδεύουν” τους συνεργάτες μας σε αξέχαστες εμπειρίες.
Η εταιρεία μέσα από μια πληθώρα παροχών και κινήτρων, όπως εξατομικευμένη εκπαίδευση, υποστήριξη μέσω καινοτόμων εργαλείων και πλατφορμών, καθώς και πρόσβαση σε εξειδικευμένη τεχνογνωσία που ενισχύει την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών της”.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Καθημερινή & Insurance Daily: Νέο αφιέρωμα για την Ασφάλιση Επιχειρήσεων
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

AI Voicebots: Οι ασφαλιστικές δεν ακούν πλέον μόνο τι λες, αλλά και πώς το λες

MEGA BROKERS: Τρία Citroën C3 Hybrid στους κορυφαίους συνεργάτες της

Η τεχνολογία είναι το μέσο, ο άνθρωπος παραμένει το κεφάλαιο

MEGA BROKERS: Νέα στρατηγική συνεργασία με τον διεθνή Οφθαλμολογικό Όμιλο SANOPTIS

MEGA BROKERS Sales Awards 2026

H Mega Brokers εξαγοράζει την Deal Insurance

Διπλή διάκριση της MEGA BROKERS στο 29ο Συνέδριο της SYNDEA στη Βουδαπέστη


















