
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει την ένταξη του κ. Βασίλη Νιάρχου στο δυναμικό της Εταιρείας ως Προϊσταμένου Διαχείρισης των Κλάδων Ζωής και Υγείας.

Ο κ. Νιάρχος διαθέτει προϋπηρεσία, περισσότερη των 30 ετών, σε ανάλογες θέσεις ευθύνης στον ασφαλιστικό χώρο. Παράλληλα, η Εταιρεία ανακοινώνει την αποχώρηση – λόγω συνταξιοδότησης – του κ. Αντώνη Καραβασίλη, ο οποίος διετέλεσε υπεύθυνος των Κλάδων Ζωής και Υγείας την τελευταία εξαετία.
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Μινέτας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε το κ. Βασίλη Νιάρχο στην Εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του, θα βοηθήσουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Κλάδων, των οποίων θα προΐσταται. Ταυτόχρονα, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε επαγγελματικά τον κ. Αντώνη Καραβασίλη και του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Οι υπηρεσίες που προσέφερε στην ΜΙΝΕΤΤΑ συντέλεσαν στην αναβάθμιση των προϊόντων Υγείας που διαθέτει η Εταιρεία και συνέτειναν στην σημαντική αύξηση της παραγωγής που επετεύχθη κατά τα τελευταία έτη».
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέα Γενιά Ασφαλιστικών Προγραμμάτων (Gen2)

Αύξηση ασφαλιστικής παραγωγής 19,3% στη Μινέττα

Εβδομάδα EKE στη Μινέττα για 7η χρονιά

Double Indemnity: Η πιο “ασφαλιστική” προβολή της χρονιάς

Πολλαπλές προκλήσεις στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού


















