
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ενέταξε πρόσφατα στην πολυδύναμη ομάδα της Διεύθυνσης Πωλήσεων τον κ. Θωμά Τόλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Επιθεωρητή Ανάπτυξης Δικτύων Πωλήσεων, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της Διεύθυνσης.
Ο κ. Τόλης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1989 στην ALICO, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διευθύνσεις πωλήσεων ασφαλιστικών εταιριών, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη πρακτορειακών δικτύων και στη συνεργασία με ανεξάρτητους μεσίτες ασφαλίσεων.
Ο Γιώργος Παρισάκης, Δ/ντης Πωλήσεων Γενικών Κλάδων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον κ. Θωμά Τόλη στην οικογένεια της ΜΙΝΕΤΤΑ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αξιοποίηση της σημαντικής του εμπειρίας, σε συνδυασμό με το υψηλό επαγγελματικό του επίπεδο, θα βοηθήσουν την εταιρία μας να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού για ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξή της. Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο προς τους ασφαλισμένους μας, όσο και προς τους συνεργάτες μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στηριζόμενοι στην ομαδική εργασία, στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών και στην ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία».
Η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με την είσοδο και νέων στελεχών, που με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, θα συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







