

Εντυπωσιακή εκδήλωση ανάδειξης της δυναμικής που αναπτύσσει το Γραφείο Πωλήσεων στη Χίο οργάνωσε η INTERAMERICAN στις 28 Μαρτίου, με αφορμή τα εγκαίνια της νέας στέγης. Η Εταιρεία επιχειρεί, στο πλαίσιο του σχεδίου “Genesis” για την ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων Agency, να ενδυναμώνει ιδιαίτερα την παρουσία της στην περιφέρεια σε κομβικά αστικά κέντρα και η Χίος βρίσκεται μεταξύ των επιλογών προτεραιότητας.
«Τα λιμάνια όπου επιλέγουμε να έχουμε παρουσία, όπως η Χίος -μετά τα νέα Γραφεία μας σε Πειραιά και Σύρου πρόσφατα- φέρουν έναν ισχυρό συμβολισμό, δεδομένου ότι η ίδια η INTERAMERICAN αποτελεί ένα μεγάλο ασφαλιστικό λιμάνι για περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους», τόνισε ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου. Παρόντα στα εγκαίνια ήταν και τα διοικητικά στελέχη Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών, Ηλίας Μάλλιος, διευθυντής Δικτύου Tied Agency, Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ, Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ και Διονύσης Φίλης, assistant του Δικτύου Agency.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κώτσαλος, η INTERAMERICAN προτάσσει τις δραστηριότητες ασφάλισης της υγείας στη Χίο, καθώς διαθέτει ένα αναπτυγμένο δίκτυο υγείας στο νησί με 21 ιατρούς 11 βασικών ειδικοτήτων, επίσης συνεργασία με 7 διαγνωστικά κέντρα και με την πολυκλινική
«Ελευθώ». Το Γραφείο Χίου, με συντονίστρια τη Σταυρούλα Επιτροπάκη, διαθέτει ενεργό δυναμικό 17 συνεργατών ασφαλιστικών συμβούλων, με τους 10 από αυτούς να έχουν ενταχθεί κατά την τελευταία τριετία.
Η Εταιρεία, με την ευκαιρία των εγκαινίων, τίμησε την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» η οποία έχει βάση και στη Χίο για τα παιδιά που αγκαλιάζει στο νησί (περίπου 30), στο πρόσωπο του υπευθύνου της Κιβωτού του Αιγαίου, Νίκου Τάγαρη. Επίσης, αντιπροσωπεία στελεχών της εταιρείας επισκέφθηκε τα τοπικά γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και παρέδωσε σημαντική ποσότητα ειδών προσωπικής υγιεινής για τις ανάγκες των προσφύγων στον καταυλισμό Χίου. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι Στ. Κάρμαντζης, αντιπεριφερειάρχης, Γ. Μπελέγρης, αντιδήμαρχος, Κλ. Χρύσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος φίλων και πελατών του Γραφείου.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025


















