
Ο όμιλος «Contract», στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, οργάνωσης των εργασιών, αλλά και καλύτερης υποστήριξης των συνεργατών στον κλάδο Ζωής & Υγείας, προέβη σε μία ακόμη μεγάλη επένδυση για φέτος, με την ανάθεση της Δ/νσης Πωλήσεων του κλάδου πανελλαδικά στον κ. Αστέριο Πονηρό, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.
Ο Αστέριος, είναι πτυχιούχος MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στις πωλήσεις, έχει εργαστεί ως διευθυντής πολυεθνικής τράπεζας και τα τελευταία 7 χρόνια, διετέλεσε διοικητικό στέλεχος ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων στην MetLife.
Η συνεργασία αυτή αναμένεται να δημιουργήσει νέα πνοή και εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης στον κλάδο Ζωής & Υγείας, τόσο από τους υπάρχοντες συνεργάτες της, όσο και νέους που θα ενταχθούν στο δίκτυο πωλήσεών της.

Η Διοίκηση της Contract, καθώς και όλο το δυναμικό των Εταιριών του Ομίλου, εκφράζουν τις θερμές ευχές τους στον κ. Πονηρό, δεσμεύονται για αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση στο έργο του, αλλά και σε όλη την ομάδα Συνεργατών που θα αποφασίσουν να ωφεληθούν από την παρουσία και τη συνεργασία μαζί του, αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες και προοπτικές που δημιουργούνται.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για 8 ακίνητα από το Επικουρικό

Νέος τόκος υπερημερίας 9,9% από 16 Σεπτεμβρίου

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές


















