
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κ. Χαράλαμπο Βαρλά. Ο κ. Βαρλάς, ο οποίος διαθέτει πολυετή – πλέον των 25 ετών – εμπειρία ως στέλεχος στον ασφαλιστικό χώρο, θα ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό του τμήματος πωλήσεων της Εταιρείας.
«Η Εταιρεία μας υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά έναν καταξιωμένο επαγγελματία ο οποίος έχουμε τη βεβαιότητα ότι, με την πολύπλευρη γνώση του, θα συμβάλλει ουσιαστικά στα βήματα ανάπτυξης που προγραμματίζουμε» δήλωσε ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας, Δ/ντης Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΜΙΝΕΤΤΑ.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και το δίκτυο της, δίνει διαχρονικά ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση, ανάπτυξη και υποστήριξη των συνεργατών της, ως εγγύηση και για την περαιτέρω αύξηση των εργασιών της.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέα Γενιά Ασφαλιστικών Προγραμμάτων (Gen2)

Αύξηση ασφαλιστικής παραγωγής 19,3% στη Μινέττα

Εβδομάδα EKE στη Μινέττα για 7η χρονιά

Double Indemnity: Η πιο “ασφαλιστική” προβολή της χρονιάς

Πολλαπλές προκλήσεις στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού

ΜΙΝΕΤΤΑ: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

«Italy as never before» για περισσότερους από 80 συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ


















