Eurolife

Ο Γ. Πλωμαρίτης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλίσεων στην Allianz

Σε ανακοίνωσή της η Allianz αναφέρει: Η  Allianz με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως ο Γιώργος Πλωμαρίτης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλίσεων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας στον συγκεκριμένο τομέα. Ο κ. Πλωμαρίτης διαθέτει βαθιά γνώση του ασφαλιστικού κλάδου, έχοντας εργαστεί για 35 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά. Κατά τη διάρκεια της καριέρας [...]

AllSafe
Ο Γ. Πλωμαρίτης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλίσεων στην Allianz

Σε ανακοίνωσή της η Allianz αναφέρει:

Η  Allianz με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως ο Γιώργος Πλωμαρίτης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλίσεων, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο κ. Πλωμαρίτης διαθέτει βαθιά γνώση του ασφαλιστικού κλάδου, έχοντας εργαστεί για 35 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους, επιτυγχάνοντας κερδοφορία μέσω της επιτυχούς καθοδήγησης και διαχείρισης των ομάδων πωλήσεων. Από το 2016, διετέλεσε Διευθυντής Ομαδικών Συμβολαίων Ζωής (Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδοτικών) της Interamerican, με κύριες αρμοδιότητες τη συνολική εποπτεία του κύκλου εργασιών και την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Η ένταξη ενός έμπειρου στελέχους όπως ο κ. Πλωμαρίτης στο διοικητικό σχήμα της Allianz θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας. Επιπλέον, θα ενισχύσει την παρουσία της Allianz στην αγορά, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Orizon
Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα