Eurolife

Π. Λαφαζάνης: Πολιτικό έγκλημα το ξεπούλημα της Εθνικής σε ξένα κεφάλαια

Ο Παν. Λαφαζάνης έκανε στα μέσα ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:  ”Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η μεγαλύτερη και από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου, που βρίσκεται κάτω από την καθοριστική επιρροή του ελληνικού δημοσίου. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι υπερκερδοφόρα και δυναμική εταιρεία με θετική προοπτική, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα πιο επιτυχής με ένα [...]

Ethniki
Π. Λαφαζάνης: Πολιτικό έγκλημα το ξεπούλημα της Εθνικής σε ξένα κεφάλαια

Ο Παν. Λαφαζάνης έκανε στα μέσα ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:  ”Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η μεγαλύτερη και από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου, που βρίσκεται κάτω από την καθοριστική επιρροή του ελληνικού δημοσίου.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι υπερκερδοφόρα και δυναμική εταιρεία με θετική προοπτική, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα πιο επιτυχής με ένα καλύτερο επιχειρησιακό και κοινωνικό σχεδιασμό.

Τονίζω ιδιαίτερα την ανάγκη να σταματήσουν άμεσα οι δουλεμπορικές εργασιακές σχέσεις επινοικίασης υπαλλήλων στην Εθνική Ασφαλιστική, που αποτελούν μαύρη σελίδα για την εταιρεία και να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου.

Θα είναι μέγα πολιτικό έγκλημα σε βάρος της οικονομίας και των πολιτών, μια τέτοια πετυχημένη εταιρεία, με βαρύνοντα το ρόλο σε όφελος του δημοσίου, να ξεπουληθεί σε ξένα συμφέροντα, ολοκληρώνοντας, περίπου, τον αφελληνισμό του κλάδου προς ζημία του τόπου και του ελληνικού λαού.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία και κάθε σκέψη για την εκποίηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Αντίθετα, αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι να ακυρωθούν όλες οι μνημονιακές δεσμεύσεις και η λιτότητα και ταυτόχρονα να περάσουν όλες οι τράπεζες και οι θυγατρικές τους σε ουσιαστική δημόσια ιδιοκτησία και έλεγχο, ώστε και με την μετάβαση της χώρας σε εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού  προγράμματος, να μπορέσει να ανασάνει, να ανασυγκροτηθεί και να αποκτήσει ελπίδα και προοπτική η πατρίδα μας.”

Designia
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121