ERGO

Σε στέρεα βάση ανάπτυξης η “νέα” Ascensia Diabetes Care

Συνεχίζει να διαγράφει θετική πορεία η Ascensia Diabetes Care στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τις αρχές του 2016 πλέον ως αυτόνομη εταιρεία στον τομέα των συστημάτων μέτρησης σακχάρου αίματος μετά την εξαγορά της Bayer από την Panasonic Healthcare Holdings. Μιλώντας για τις εξελίξεις και τη στόχευση της εταιρείας ως αυτόνομη μονάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. [...]

Ethniki
Σε στέρεα βάση ανάπτυξης η “νέα” Ascensia Diabetes Care

Συνεχίζει να διαγράφει θετική πορεία η Ascensia Diabetes Care στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τις αρχές του 2016 πλέον ως αυτόνομη εταιρεία στον τομέα των συστημάτων μέτρησης σακχάρου αίματος μετά την εξαγορά της Bayer από την Panasonic Healthcare Holdings.

Μιλώντας για τις εξελίξεις και τη στόχευση της εταιρείας ως αυτόνομη μονάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Κωνσταντίνος Νάτσης δήλωσε πως «οι πρώτοι μήνες ως Ascensia Diabetes Care ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι, καθώς διατηρήσαμε την απρόσκοπτη διάθεση των προϊόντων της εταιρείας μας στο σύνολο της αγοράς. Παράλληλα, συνεχίσαμε να έχουμε δυναμική παρουσία με σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε συνεργασία με Επιστημονικές Εταιρείες, Φαρμακευτικούς Συλλόγους και ιδιαίτερα με Συλλόγους Ασθενών.

ASCENCIAΕργαζόμαστε σκληρά να καθιερώσουμε τη νέα μας εταιρεία και να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητά μας ανάμεσα στην κοινότητα των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα». Πρόσθεσε δε, «η Ascensia γεννήθηκε μέσα από μία μακρά παράδοση στον τομέα του σακχαρώδη διαβήτη. Με την αφοσίωσή μας στα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και τη συνεχή παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που έχουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη συγκεκριμένη κοινότητα ως μία αυτόνομη εταιρεία».

Ανανέωση της συμφωνίας με την Medtronic

H εταιρεία ανανέωσε την παγκόσμια συνεργασία της με την Medtronic, που αφορά στην ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων λύσεων για τη διαχείριση του διαβήτη από τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη σε όλο τον κόσμο. Ως μέρος της συμφωνίας, η Ascensia Diabetes Care θα συνεχίσει να αναπτύσσει από κοινού και να προμηθεύει τους μετρητές παρακολούθησης σακχάρου αίματος CONTOUR® NEXT LINK, οι οποίοι είναι συμβατοί και επικοινωνούν ασύρματα με τις αντλίες ινσουλίνης και τα συστήματα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης (CGM) της Medtronic. Η νέα συνεργασία θα έχει πενταετή διάρκεια, ενώ έχει προηγηθεί η οκτάχρονη επιτυχημένη παγκόσμια συνεργασία των δύο εταιρειών.

Orizon
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121