
Σήμερα λήγει η προθεσμία ανανέωσης των αδειών των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που έχουν ημερομηνία λήξης έως 31 Δεκεμβρίου 2015.
Θυμίζουμε ότι όσοι διαμεσολαβητές δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί και την συμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση θα χάσουν την άδειά τους και θα πρέπει να περάσουν από την ανάλογη πιστοποίηση της ΤτΕ (Α,Β,Γ,Δ) προκειμένου να την ανακτήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του insurancedaily.gr οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που δεν έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους συμπληρώνουν ένα σοβαρό νούμερο εγείροντας ερωτηματικά ως προς τις προθέσεις τους.
Αναλογιζόμενοι την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος που υπάρχει για την πιστοποίηση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών προτείνουμε να υπάρξει μια ακόμα μικρή παράταση στην προθεσμία ανανέωσης έτσι ώστε οι “ξεχασιάρηδες ασφαλιστές” να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σχόλια

AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Festival Alzheimer 2026: 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Φάρο ΚΠΙΣΝ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!


















