
Σήμερα λήγει η προθεσμία ανανέωσης των αδειών των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που έχουν ημερομηνία λήξης έως 31 Δεκεμβρίου 2015.
Θυμίζουμε ότι όσοι διαμεσολαβητές δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί και την συμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση θα χάσουν την άδειά τους και θα πρέπει να περάσουν από την ανάλογη πιστοποίηση της ΤτΕ (Α,Β,Γ,Δ) προκειμένου να την ανακτήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του insurancedaily.gr οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που δεν έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους συμπληρώνουν ένα σοβαρό νούμερο εγείροντας ερωτηματικά ως προς τις προθέσεις τους.
Αναλογιζόμενοι την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος που υπάρχει για την πιστοποίηση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών προτείνουμε να υπάρξει μια ακόμα μικρή παράταση στην προθεσμία ανανέωσης έτσι ώστε οι “ξεχασιάρηδες ασφαλιστές” να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama






