
Εγκαινιάζεται την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», έκθεση έργων 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική με την Α.Σ.Κ.Τ.
Η επιλογή των έργων που εκτίθενται στο κοινό έγινε από Επιτροπή Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ., κατόπιν διαγωνισμού που διενεργήθηκε και στον οποίο έλαβαν μέρος, όσοι τελειόφοιτοι σπουδαστές επιθυμούσαν, μετά από σχετικές αιτήσεις.
Παράλληλα, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» σε ειδική συνεδρίαση της ξεχώρισε τρία, από τα συνολικά 25 έργα που φιλοξενεί η έκθεση, και θα απομείνει στους δημιουργούς τους χρηματικά έπαθλα. Μάλιστα, τα εν λόγω έργα θα παραμείνουν και στη συλλογή έργων τέχνης που διατηρεί η Εθνική Ασφαλιστική.
Σημειώνεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.
Η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, εντάσσεται στο πλέγμα των πρωτοβουλιών της Εταιρείας που στόχο έχουν, όχι μόνον να υποστηρίξουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας, αλλά και να δώσουν ένα πρώτο βήμα «διαλόγου» νέων καλλιτεχνών με το κοινό.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Το μέλλον της ασφάλισης ανήκει στον συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης αξίας
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής

Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

16 νέα προϊόντα στη «φαρέτρα» της Εθνικής Ασφαλιστικής

Χ. Μεγάλου: Η επίδοση της Εθνικής Ασφαλιστικής υπερέβη τους στόχους


















