
Σε συμφωνία με την Uber προχώρησε η οικογένεια της 49χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν χτυπήθηκε από αυτόνομο όχημα της Uber, στο οποίο ωστόσο επέβαινε οδηγός.
Η Cristina Perez Hesano, δικηγόρος της εταιρείας Bella Perez στην Glendale της Αριζόνα, δήλωσε ότι «το θέμα έχει επιλυθεί» μεταξύ της Uber και της κόρης και του συζύγου του θύματος, Elaine Herzberg.
Οι δύο πλευρές δεν δημοσιοποίησαν τους όρους της συμφωνίας και η δικηγορική εταιρεία που εκπροσώπησε την οικογένεια δήλωσε ότι η κόρη και ο σύζυγος της θανούσας, των οποίων τα ονόματα δεν αποκαλύφθηκαν, δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω το ζήτημα. Και ο εκπρόσωπος της Uber αρνήθηκε να σχολιάσει. Μετά από το ατύχημα που συνέβη η Uber έχει αναστείλει τις δοκιμές της.
Ταυτόχρονα η Toyota Motor Corp. και η Nvidia Corp. έχουν επίσης αναστείλει τα πιλοτικά τους προγράμματα σε δημόσιους δρόμους.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo

Σε συνεχή ανάπτυξη, υπερβαίνοντας τους στόχους η Εθνική Ασφαλιστική


















