ERGO

Συνάντηση διαμεσολαβητών με την ΤτΕ για τις προμήθειες

Ethniki
Συνάντηση διαμεσολαβητών με την ΤτΕ για τις προμήθειες

Το θέμα των προμηθειών της διαμεσολάβησης θα συζητηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε θεσμικό επίπεδο σε συνάντηση που αναμένεται να γίνει αύριο στην ΤτΕ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι πρόσφατες αλλαγές στις προμήθειες, οι οποίες έχουν προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις και έχουν θέσει, σύμφωνα με τους διαμεσολαβητές, ζήτημα βιωσιμότητας του επαγγέλματος.

Οι διαμεσολαβητές υποστηρίζουν ότι αν η πρακτική αυτή γενικευθεί, θα δημιουργηθούν σοβαρές στρεβλώσεις στην αγορά, με άμεσο αντίκτυπο όχι μόνο στους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και στους ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η έκβαση της συνάντησης με την Τράπεζα της Ελλάδος και τη Διεύθυνση Εποπτείας της Ασφαλιστικής Αγοράς, με επικεφαλής το Σταύρο Κωνσταντά, αναμένεται να καθορίσει και τα επόμενα βήματα του κλάδου, τόσο σε θεσμικό όσο και σε νομικό επίπεδο. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο ΓΓ του ΕΕΑ, Δ. Γαβαλάκης και εκπρόσωποι των φορέων τη διαμεσολάβησης. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα των διαμεσολαβητών είναι ότι επιδιώκουν λύσεις μέσω διαλόγου, ζητώντας όμως ξεκάθαρους κανόνες και σεβασμό στο επαγγελματικό τους πλαίσιο.

Σχόλια

Φόρτωση...
Syndea

Newsletter

Λάβετε τα τελευταία νέα στο email σας

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121