

Ειδικά προνόμια στα Μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.) θα προσφέρει η νέα συμφωνία για συνεργασία που υπογράφτηκε με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.), το θεσμικό εκπαιδευτικό φορέα της ασφαλιστικής αγοράς.
Κύριος σκοπός της σύμπραξης αυτής είναι η παροχή υπηρεσιών από το Ε.Ι.Α.Σ. προς τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε., και ειδικότερα προς τα Μέλη αυτού, που στόχο έχουν τη δυνατότητα συμμετοχή τους, με την προσφορά σημαντικών προνομιακών εκπτώσεων, τόσο στα ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Ε.Ι.Α.Σ. όσο και σε σεμινάρια αποκλειστικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των μελών του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.
Παράλληλα, ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ανέλαβε τη χορηγία ειδικής μελέτης / έρευνας που θα διεξάγεται από το Ε.Ι.Α.Σ. με συγκεκριμένο, κοινά αποδεκτό, θέμα.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε η αμοιβαία προβολή των δύο φορέων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Οι δύο φορείς προσβλέπουν σε μια αποδοτική και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία φιλοδοξούν να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας.
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Γιατί το 2026 θα κάνει τη διαφορά στις ασφαλίσεις οχημάτων;
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ΕΑΔΕ για την νέα Εγκύκλιο της Generali
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ

Kινούμενες «βόμβες» στους δρόμους τα ανασφάλιστα οχήματα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες


















