
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.
Η τηλεδιάσκεψη, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα θέσουν στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της αγοράς και των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, δίνοντας μάχη επιβίωσης.
Η ενίσχυση των επιχειρήσεων, η ανάγκη στήριξης για τον εκσυγχρονισμό τους, τα νέα δεδομένα της αγοράς, αλλά και το πρόβλημα της διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν.
Δημοφιλή
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Groupama: Νέο πρόγραμμα υγείας Santé Secure
Σχόλια
Trending
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς — κάθε εβδομάδα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΦΕΚ: Απευθείας διαβίβαση του Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης και της Βεβαίωσης Επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα μητρώα των Επιμελητηρίων

Χριστουγεννιάτικη “αγκαλιά” του ΕΕΑ σε κοινωνικές δομές

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ θα είναι δίπλα στο έργο της ΕΣΑΠΕ

Ειλικρινής διάλογος και λύση στα προβλήματα των αγροτών

ΕΕΑ- Σωματεία: Συστράτευση και ενέργειες για το δικαίωμα συμβολαίου







