
Η UBS αυξάνει τις τιμές στόχους για τέσσερις ελληνικές τράπεζες, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι διατηρεί και κάποιες επιφυλάξεις.
Η Alpha Bank παραμένει πρώτη στην προτίμησή της και είναι η μόνη για την οποία δίνει σύσταση αγοράς στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο. Η τιμή στόχος για τη συγκεκριμένη από τα 5,8 ευρώ ανέβηκε στα 7 ευρώ. Για την Eurobank η σύσταση παραμένει ουδέτερη και η τιμή στόχος αυξάνεται στα 6,7 ευρώ από 5 ευρώ, για την Εθνική Τράπεζα αυξάνεται στα 12,8 ευρώ από 12,6 ευρώ, ενώ η σύσταση παραμένει ουδέτερη, για την Τράπεζα Πειραιώς η νέα τιμή στόχος είναι 5,7 ευρώ από 4,8 ευρώ ενώ η σύσταση παραμένει ουδέτερη.
Για την ΑΤΕ διατηρείται η σύσταση πώλησης με τιμή στόχο τα 0,8 ευρώ, και για τη Marfin η σύσταση παραμένει ουδέτερη όπως και η τιμή στόχος των 2 ευρώ.
Σύμφωνα με την έκθεση της UBS, οι ελληνικές τράπεζες τους τελευταίους δύο μήνες κατά μέσο όρο ενισχύθηκαν κατά 20% και κατέγραψαν απόδοση ανώτερη των ευρωπαϊκών κατά περίπου 10%. Στη βελτίωση της εικόνας τους συνεισέφερε η καλή εκτέλεση του προγράμματος σταθερότητας, τα αποτελέσματα των stress test που ήταν ισχυρά για τις ελληνικές τράπεζες (πλην της ΑΤΕ), καθώς και η φημολογία για συγχωνεύσεις στον κλάδο μετά και την πρόταση της Τράπεζες Πειραιώς.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ταξίδι επιβράβευσης στη Μαδρίτη για τους συνεργάτες της Allianz

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Επτασφράγιστο μυστικό η στρατηγική της Εθνικής Τράπεζας στις ασφάλειες

Πόσα έσοδα έχουν οι τράπεζες από το bancassurance

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού προσφεύγει η Εθνική Τράπεζα


















