
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, στο Λονδίνο, η μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, που στόχο έχει την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Affrika Tikun.
Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της Belron® από 22 χώρες έλαβαν μέρος και συναγωνίστηκαν στην κολύμβηση, στην ποδηλασία και στο τρέξιμο, μαζί τους και η ελληνική αποστολή στην οποία συμμετείχαν στελέχη από τη Διεύθυνση Λειτουργίας, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και τα Καταστήματα. Πολύτιμοι υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι εταιρείες Solid, Combi Cargo, Agraph Promotions, Polysystems.
Η Belron® συμμετέχει σε αυτήν τη διοργάνωση εδώ και 13 χρόνια συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια ανάπτυξης προγραμμάτων για βασική φροντίδα, σίτιση, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής. Στόχος του Afrika Tikkun είναι κυρίως η εξασφάλιση σε 6.500 παιδιά, όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα χρειαστούν για να πετύχουν στη ζωή τους και να συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Carglass® στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί»

Carglass®: Bazaar για την υποστήριξη του συλλόγου «Αμυμώνη»

Carglass®: Το κορυφαίο Δίκτυο Παραμετροποίησης ADAS στην Ελλάδα

Belron®: Θετική έκβαση η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Γερμανίας για απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα οχημάτων

Στρατηγική συνεργασία Euroins και Carglass®

Carglass®: Μεγάλη Συμμετοχή στη Δράση Δεντροφύτευσης στην Πεντέλη σε Συνεργασία με την We4all

Η Carglass® συμμετείχε δυναμικά στον 17ο Αγώνα Greece Race for the Cure®


















