ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

Η Ημερίδα της ΕΑΔΕ και του ΕΕΑ για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Με θέμα “Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στο κρίσιμο σταυροδρόμι” πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και ώρα 17:00΄, στο Ξενοδοχείο RADISSON PARK, Λ. Αλεξάνδρας 10 στην Αθήνα, η κοινή Ημερίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ). Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι μεγάλες αλλαγές που προωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος στον [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Με θέμα “Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στο κρίσιμο σταυροδρόμι” πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και ώρα 17:00΄, στο Ξενοδοχείο RADISSON PARK, Λ. Αλεξάνδρας 10 στην Αθήνα, η κοινή Ημερίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι μεγάλες αλλαγές που προωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος στον Ασφαλιστικό Κλάδο υποχρεώνει όλους να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και εγρήγορση, γιατί κάποιες μπορεί να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά άλλες θα δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση στο ήδη ταραγμένο και αποδεκατισμένο επαγγελματικό τοπίο της διαμεσολάβησης. Τα γεγονότα αυτά καθιστούν αναγκαία την παρουσία των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Ημερίδα για την ενημέρωσή τους, αλλά και για την έκφραση των απόψεών τους.

Διαβάστε το πλήρες Πρόγραμμα της Ημερίδας και την Πρόσκληση.

interasco
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα