
Με συνέντευξη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurolife ERB και Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου κυκλοφόρησε το περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” μηνός Νοεμβρίου.
Στο τεύχος αυτό φιλοξενούνται επίσης συνεντεύξεις του Επιθεωρητή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιώργου Φουφόπουλου και του Αντιπροέδρου της SafeLine και Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) κ. Αλέξανδρου Ραφαηλίδη.
Τέλος, πέραν της πλούσιας ενημερωτικής και εκπαιδευτικής του ύλης, στο συγκεκριμένο τεύχος υπάρχει και Ειδικό Αφιέρωμα: “Υγεία & Φάρμακα”. Καταιγιστικές οι αλλαγές στον κλάδο Υγείας έναντι των οποίων τοποθετούνται επίσημοι κλαδικοί φορείς και ο ίδιος ο Υπουργός.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

ΕΑΔΕ: Ρήτρες αναπροσαρμογής ασφαλίστρων βάσει αρχών διαφάνειας, ισορροπίας και καλής πίστης

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Tο νέο ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική – Δηλώσεις Γ. Κώτσαλου & Δ. Μαζαράκη

Eade.gr: On air το website της ΕΑΔΕ








