Eurolife

Πρόβλημα με Εταιρεία Courier-Εισπρακτική ;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σοβαρό πρόβλημα έχει ανακύψει με γνωστή Εταιρεία courier-εισπρακτική, που εδρεύει στα νότια προάστια. Με την εταιρεία αυτή συνεργάζεται μεγάλος αριθμός Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αλλά και (κατά πληροφορίες) ασφαλιστικές εταιρείες και συνεπώς υπάρχει αναταραχή και ανησυχία στην αγορά. Προς το παρόν δεν έχει καταστεί δυνατόν να διασταυρωθούν οι λεπτομέρειες και οι αιτίες, αλλά [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Πρόβλημα με Εταιρεία Courier-Εισπρακτική ;

moneyΣύμφωνα με πληροφορίες μας σοβαρό πρόβλημα έχει ανακύψει με γνωστή Εταιρεία courier-εισπρακτική, που εδρεύει στα νότια προάστια. Με την εταιρεία αυτή συνεργάζεται μεγάλος αριθμός Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αλλά και (κατά πληροφορίες) ασφαλιστικές εταιρείες και συνεπώς υπάρχει αναταραχή και ανησυχία στην αγορά. Προς το παρόν δεν έχει καταστεί δυνατόν να διασταυρωθούν οι λεπτομέρειες και οι αιτίες, αλλά έχουν μπλοκαριστεί λογαριασμοί.

Πολλά ασφαλιστήρια βρίσκονται στα χέρια της εταιρείας και άλλα έχουν εισπραχθεί, άλλα όχι, με αποτέλεσμα οι Διαμεσολαβητές να προσπαθούν να διασταυρώσουν από τους Πελάτες τους αν έχουν ήδη παραλάβει και πληρώσει το ασφαλιστήριό τους ή όχι. Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση, με τα συστήματα Τυπώνω-Πληρώνω οι Διαμεσολαβητές θα πρέπει να καταβάλουν τα ασφάλιστρα εξ ιδίων γιατί θα “κλειδώσει” το σύστημα, ενώ αν τα συμβόλαια εκτυπώθηκαν από σύστημα Πληρώνω-Τυπώνω τα έχουν ήδη καταβάλει.

Αναμένονται ανακοινώσεις.

 

Designia
Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα