Στη Βαρκελώνη ταξίδεψαν οι κορυφαίοι συνεργάτες των Γραφείων Πωλήσεων της Allianz αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η σκληρή δουλειά και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων ανταμείβεται με υπέροχους προορισμούς. Οι ρεαλιστικοί στόχοι, αλλά και οι εναλλακτικοί τρόποι διεκδίκησης της επιτυχίας, στάθηκαν ικανοί να κινητοποιήσουν την πλειονότητα των συνεργατών της Allianz για την επίτευξή τους. Ο προσανατολισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2010-2011 ήταν ξεκάθαρος και αφορούσε στη δημιουργία «πιστών» πελατών, μέσα από τη συστηματική και ποιοτική δραστηριοποίηση κάθε συνεργάτη που απευθύνεται σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών αναγκών για τους πελάτες του. Οι συνεργάτες με επιτυχία στο διαγωνισμό πωλήσεων με προορισμό τη Βαρκελώνη είχαν πραγματικά την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια εντυπωσιακή μεσογειακή πόλη που διαθέτει πλούσια ιστορία, σημαντική οικονομική ανάπτυξη στο πέρασμα των χρόνων, αλλά και μεγάλη παράδοση στις εικαστικές τέχνες.
Γενέτειρα του Σαλβαδόρ Νταλί και του Χοάν Μιρό, αλλά και φιλόξενη οικοδέσποινα -για κάποιο διάστημα- του Πάμπλο Πικάσο, η Βαρκελώνη ή αλλιώς Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην καρδιά, τόσο των φιλότεχνων, όσο και των απανταχού… ποδοσφαιρόφιλων! Η επίσκεψη των συνεργατών στον καθεδρικό ναό της Βαρκελώνης, στην πλατεία της Καταλονίας, στη διάσημη λεωφόρο «Passeig de Gracia», στο Ρωμαιοκαθολικό ναό «Sagrada Familia», αλλά και στις ιστορικές πόλεις Figueres και Girona, είναι στιγμές που θα θυμούνται για πάντα.
Η εντατική και οργανωμένη προσέγγιση των στόχων του Διαγωνισμού από την πρώτη ημέρα οδήγησε τους συνεργάτες της Allianz σε ένα ακόμη πραγματικά ξεχωριστό ταξίδι, στην πανέμορφη Βαρκελώνη. Η επίτευξη υψηλών στόχων και η κατάκτηση της κορυφής μέσα από τη συστηματική συμμετοχή των συνεργατών της Allianz σε διαγωνισμούς – κίνητρα εδραιώνει την κοινή εταιρική κουλτούρα της, ενισχύει την αίσθηση συμμετοχής σε μία επίλεκτη ομάδα με κοινές αξίες και στόχους δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια επαγγελματική καταξίωση.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

+15.000 επιχειρηματικές αφερεγγυότητες διεθνώς το 2026-2027

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα

Allianz: Σημαντική αύξηση στις ευθύνες στελεχών που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια

Η νέα Allianz μιλά τη “γλώσσα” της ελληνικής αγοράς

Allianz: Έμφαση στην επανακατάρτιση και την αναβάθμιση δεξιοτήτων


















