
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι και τις 14 Απριλίου 2014, το προγραμματισμένο 8-ήμερο ταξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στην Αφρική. Περισσότεροι από σαράντα επιτυχόντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από συναρπαστικές εμπειρίες.
Η Τανζανία είναι μία χώρα που τους συνάρπασε, τους εξέπληξε και τους εντυπωσίασε, καθώς είδαν πράγματα και γνώρισαν ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν!
Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε περιοχές μοναδικού φυσικού κάλλους όπως, το Εθνικό Πάρκο Serengeti και τον κρατήρα του NGORO – NGORO.
Μέσα από καθημερινά σαφάρι, οι ταξιδιώτες έζησαν τη συναρπαστική εμπειρία της επαφής με το ζωικό βασίλειο στο φυσικό του περιβάλλον, κατά γενική ομολογία … «εμπειρία ζωής»!
Τους συνεργάτες συνόδευσαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco κ. Κάρολος Σαϊας και ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Εταιρείας κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων κα Ναταλία Γιαννιού και η Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων κα ‘Αννη Βασιλιάγκου.
Η Interasco ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους, δίνοντας και για την επόμενη χρονιά ραντεβού για ακόμα πιο μαγικούς προορισμούς.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Το Offsite Meeting της Interasco στο Λιτόχωρο Πιερίας

Νέα Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών στην Interasco η Κ. Σταματοπούλου

To νέο σλόγκαν της INTERASCO: for your peace of mind (video)

Cyber Security: Αν δεν υπάρχει σωστή κουλτούρα στην εταιρεία η αποτυχία είναι σχεδόν δεδομένη

Η Γ. Ασθενοπούλου Επιθεωρήτρια Πωλήσεων στην Interasco








