Στις 27 Μαρτίου 2008, στα γραφεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, Στουρνάρη 16 στα Εξάρχεια, συνεδρίασαν από κοινού τα Διοικητικά Συμβούλια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) και ομόφωνα αποφάσισαν τη συμμετοχή τους σε κοινή Ομοσπονδία.
Αυτά ανακοίνωσαν, χωρίς λεπτομέρειες. Περιμένουμε να δούμε ποια νομική μορφή θα έχει η νέα Ομοσπονδία και πώς θα λειτουργεί. Η απόφαση ελήφθη για να δυναμώσει λίγο τα δύο αυτά Σωματεία των Διαμεσολαβούντων, προκειμένου να υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους.
Τα θέματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο είναι αυτά της Ασφάλισης, το Φορολογικό, το Συνταξιοδοτικό, η Αξία του Χαρτοφυλακίου τους, όταν διακόπτουν τη συνεργασία τους με τις Εταιρείες, για οποιονδήποτε λόγο, Θάνατο, Ανικανότητα, Καταγγελία Σύμβασης και από τις δύο πλευρές κ.λπ.
Σχόλια

ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Έκλεισε το deal για το Ιασώ
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%

Στο τέλος Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση Credia Bank - Ευρώπη

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

Στα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από το BLUE CARRIER 2

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis


















