
Στο Τορόντο του Καναδά πραγματοποιείται φέτος το συνέδριο του MDRT που άρχισε τις εργασίες του την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, με 8,603 μέλη από 80 χώρες. Μεταξύ των παρευρισκομένων και οι Ελληνικές αποστολές όπως αυτή της International Life θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ομιλίες και σεμινάρια από τους καλύτερους στο είδος τους παγκοσμίως.
Ο οργανισμός MDRT είναι αποτέλεσμα 32 πολύ πετυχημένων Αμερικάνων Ασφαλιστών Ζωής (ο κάθε ένας από αυτούς είχε τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια σε πωλήσεις), που το 1927 αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν οργανισμό ο οποίος θα συμβούλευε & θα δίδασκε τους “Ζωικούς” πως να πουλάνε τις υπηρεσίες τους με περισσότερο επαγγελματισμό. Οι ιδρυτές είχαν την πεποίθηση ότι η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα ανταλλαγής απόψεων.
Σήμερα ο οργανισμό απαριθμεί πάνω από 38,000 κορυφαίους Ασφαλιστές Ζωής από 450 εταιρίες, όλοι τους αναγνωρισμένοι για τις γνώσεις τους, τον επαγγελματισμό τους και τις υπηρεσίες τους.
Το συνέδριο θα διαρκέσει για 3 ημέρες με τη δυνατότητα για Live streaming για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

MDRT: "Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας"

Η Deloitte εγκαινίασε το Deloitte University για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική

Karavias: Στρατηγική συνεργασία με τον Νικ.Κουτσουράη

Mε 2 νέες υπηρεσίες στη "φαρέτρα" της η Coface

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

Όμιλος IMITHEA:Στρατηγική συνεργασία με τη Roche Diagnostics

MEGA BROKERS: Πάνω από 1 εκατ.ευρώ σε bonus και παροχές






















